Nieuwsbrief no 8 AntroposofieRotterdam

Mailing Antroposofie Rotterdam, verzonden op 10 augustus 2020

Beste vrienden,

We leven in een turbulente wereld in transitie met onzekerheden, ongekende fenomenen en vele onbeantwoorde vragen. Waar gaat het naartoe? Wat kunnen wij eraan bijdragen dat het de goede kant op gaat? De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Aanstaande vrijdag verschijnt de volgende Nieuwsbrief en een week later komt no. 10. Als dit teveel voor u is, kunt u zich onderaan de Nieuwsbrief afmelden.

Er wordt veel, zo niet alles verwacht van een effectief en veilig vaccin. Wereldwijd wordt er door vele laboratoria geexperimenteerd met nieuwe technieken. Deze roepen vragen op. Twee vertalers, waaronder ikzelf, zijn aan de slag gegaan met een artikel van antroposofisch arts Frank Meyer in Info3. Verderop is meer info te vinden over vaccins in relatie tot genetische manipulatie.

In twee video's is er aandacht voor het verleden: Een terugblik op de de griepepidemie van 2017/2018 en op de commotie rond de vaccins tegen Mexicaanse griep in 2010. Ze bieden in bepaald opzicht een perspectief op wat er nu gaande is.

De Nieuwsbrief eindigt met een video-opname van moderne dans op muziek van Arvo Pärt.

Met hartelijke groet, Thea van Veen, redactie

Deze nieuwsbrief verstuur ik op eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ik spreek alleen namens mijzelf.


Interview met Klaas van Egmond, een van de denkers met een visie op de veranderingen die nodig zijn. Klaas van Egmond is auteur van o.a. het boek Homo Universalis. Klik op:

interview-met-Klaas-van-Egmond.docx


Project Nieuwe leiders. Een wereld in transitie vraagt om nieuwe inzichten. Op de website geven verschillende mensen hun visie op de wereld van morgen. Klik op Nieuwe Leiders.


Video over het werk van Luc Montagnier, die al vele jaren onderzoek doet naar het geheugen van water. Dit kan van doorslaggevend belang zijn voor het begrip en de erkenning van de werking van gepotentieerde geneesmiddelen, zowel homeopatische als antroposofische. Hij zet hiermee zijn reputatie op het spel, onverstoorbaar vervolgt hij zijn wetenschappelijk onderzoek.

Klik hier voor de video. Frans gesproken, Engelse voice-over en ondertiteling.

De video is afkomstig van de website van Masaru Emoto, zeker een bezoek waard.


Talkshow met Luc Montagnier, viroloog, Nobelprijswinnaar voor het ontdekken van het HIV virus. Hij legt uit uit wat er - volgens hem - met het coronavirus aan de hand zou kunnen zijn en waar het vandaan zou kunnen komen. Op een gegeven moment legt hij een verband met elektro-magnetische straling en 5G. Daarop krijgt hij negatief commentaar op zijn werk in relatie tot het geheugen van water, waarover alle andere Nobelprijswinnaars kritisch zouden zijn. 'Niet alle,' glimlacht hij.

Klik hier voor de video. Frans gesproken, Engels ondertiteld.


Artikel over de seizoensgriep in 2018, in het Dagblad van het Noorden van 10 april 2018, toen er al 8000 mensen overleden waren aan de griep. Het verschil in toon met de berichtgeving van nu is opmerkelijk.

Klik hier voor het artikel.


Uitzending van Nieuwsuur 2010, over de vaccinatiecampagne inzake de Mexicaanse griep. Een kritische houding van Nieuwsuur naar de overheid was toen nog gewoon...

Klik hier voor de video.


NOS-bericht: Versoepeling van de wetgeving rond genetische manipulatie. De Europese Commissie wil dat tijdelijk de strenge regels voor genetische manipulatie opzij worden gezet. Op die manier hoopt de commissie dat een vaccin tegen corona sneller kan worden ontwikkeld.

Klik hier voor het bericht van de NOS.


Artikel over de ontwikkeling van mRNA-vaccins, van antroposofisch arts Frank Meyer in de mei-editie van het tijdschrift Info2. Klik op:

vertaling-artikel-Frank-Meyer-Info3-mei-2020-over-vaccins-.pdf


Video over genetisch gemanipuleerde vaccins. Kalm betoog in het Duits door Clemens Arvay, Oostenrijkst bioloog en publicist, over de vier soorten genetische vaccins die nu overal ter wereld in ontwikkeling zijn. Na een technisch begin met vakjargon spreekt hij na 9.35 minuten kritisch over wat de ongewenste gevolgen van een inenting met deze vaccins kunnen zijn.

Waarom niet meer biologen zich hierover uitspreken? Vele laboratoria worden gefinancieerd door de pharmaindustrie...

Klik hier voor de Duitse versie. Klik hier voor de Engelse versie met een voice-over.


Video met dans bij koormuziek van Arvo Pärt. De muziek wordt gezongen door Kamerkoor Kwintessens, dans door De Dutch don't Dance Division.

Klik hier voor de video.


• www.antroposofierotterdam.nl