Nieuwsbrief no 11 Antroposofie Rotterdam

Mailing Antroposofie Rotterdam, verzonden op 10 december 2020

Beste vrienden, 10 december 2020

Hierbij weer een boeketje berichten. Bovenaan staat een kosmische actualiteit: de 'grote conjunctie' van Saturnus en Jupiter op 21 december, de winterzonnewende.

Ook actueel is de toespraak door Kamerlid Van Haga gisteren in de Tweede Kamer.

Vervolgens is er een oproep tot steun voor een officiele aanvraag inzake het stopzetten van alle Sars-Cov2 vaccinstudies in de EU.

Aansluitend zijn er links naar artikelen over onbedoelde effecten van genenmanipulatie. Actueel i.v.m. het coronavaccin.

Voorts is een link naar een lezing over de schilder Franz Marc. Een mooi artikel over de verpopping van de Atalanta besluit de berichten.

Alle goeds toegewenst voor de kersttijd.

Deze nieuwsbrief verstuur ik op eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Ik spreek alleen namens mijzelf.

Als de Nieuwsbrief niet goed leesbaar is, klik dan hier om hem online te lezen.

Met vriendelijke groet,
Thea van Veen


Video: Winterzonnewende in het teken van Jupiter en Saturnus Over de spirituele betekenis van deze 'grote conjunctie' hield Wolfgang Held op 30 september een veelomvattende voordracht in het Rudolf Steiner Haus in Stuttgart, getiteld: 'Ins Feuer, durch die Wüste und aufs Meer', de 'drie landschappen van Michael'. Klik hier voor de link. Omlaag scrollen tot u de video tegenkomt. U kunt een Duitse ondertiteling aanklikken, die het misschien wat makkelijker maakt de voordracht te volgen.


Video: Actueel 9 december: toespraak door Kamerlid Van Haga over het regeringsbeleid. Klik hier voor de link.


Petitie. Dr. Michael Yeadon, voormalig hoofd van de afdeling onderzoek naar ademhalingsziekten bij Pfizer, en Dr. Wolfgang Wodarg, longarts en voormalig hoofd Volksgezondheid in Duitsland, hebben op 1 december 2020 bij het EMA, het Europees Geneesmiddelenbureau dat verantwoordelijk is voor de goedkeuring van geneesmiddelen in de hele EU, een aanvraag ingediend voor de onmiddellijke opschorting van alle SARS CoV-2-vaccinstudies, met name de BioNtech/Pfizer-studie op BNT162b.

Oproep tot hulp: Dr. Wodarg en Dr. Yeadon vragen EU-burgers om hun aanvraag mede te ondertekenen door de voorbereide e-mail naar het EMA te sturen. Klik op deze link.


Hoopvol? In Nederland komt geen vaccinatieplicht, direct of indirect. Tenminste, dit staat in de motie die is aangenomen door de 2e Kamer. Alle partijen stemden vóór, behalve VVD en D'66. Het heeft nauwelijks in de media gestaan, maar op 28 oktober j.l. is er een motie is van Farid Azarkan aangenomen: "De Kamer spreekt uit dat er in de toekomst nooit sprake mag zijn van een directe of indirecte coronavaccinatieplicht." Inmiddels wordt er steeds openlijker over gedwongen vaccinatie gesproken...


Artikel: Onbedoelde uitwerkingen van genenmanipulaties. Publicatie uit 2008 door The Nature Institute, dat zich baseert op het werk van Rudolf Steiner, Goethe, Owen Barfield en andere wetenschappers. Klik op: CHoldrege-Unintended-Effects-of-Genetic-Manipulation.pdf Deze onbedoelde effecten bereikten en bereiken nauwelijks de media.

Het Instituut heeft regelmatig updates over dit thema gepubliceerd. Klik hier voor de link.

Ook interessant: artikel van Craig Holdrege over de rol van virussen in de dynamiek van het leven. Klik op: CHoldregeVirusesintheDynamicsofLife.pdf


Video The Nature Institute: Lezing over dierenschilderijen van Franz Marc. Ja, dat doet het Instituut ook. Vele schilderijen van Marc worden getoond en besproken, in rustig Engels, aangenaam om te horen. Klik hier voor de link. Even omlaag scrollen. Er zijn daar meer mooie video's te vinden.


Artikel: Verpopping van een Atalanta. Bioloog Frans Olofsen schrijft af en toe een verhaal op de website Salicornia. Het meest recente is getiteld Metamorfose. Klik hier voor de link. In het artikel wordt zorgvuldig beschreven hoe het verpoppingsproces gaat bij de Atalanta.


• www.antroposofierotterdam.nl