Over deze website

Deze website, voluit Spectrum Antroposofie Rotterdam, kwam in 2009 tot stand als resultaat van een initiatief van enkele leden van de Rotterdamse ledengroep van de Antroposofische Vereniging.
Van 2003-2010 verscheen er jaarlijks een brochure in A5-formaat met dezelfde naam. In 2009 was de tijd rijp om de brochure in digitale vorm in de wereld te zetten.

Net als de A5-brochure geeft de website een overzicht van personen en instellingen in de regio Rotterdam, waar wordt gewerkt vanuit het antroposofisch gedachtegoed.

Bovendien biedt de website in de Agenda een actueel overzicht wat er in in de regio Rotterdam op antroposofisch gebied wordt georganiseerd aan lezingen, workshops, studiedagen, seminars, lente- en herfstmarkten, enzovoorts.

Het begrip regio is ruim opgevat: ook activiteiten in Delft, Dordrecht, Zoetermeer en deels Den Haag zijn in de agenda te vinden.

Een agendabericht aanmelden? Zie de knop rechts bovenin. De Agenda is verbonden met de landelijke website Antrovista. Een bericht aangemeld voor de regio Rotterdam verschijnt ook in de landelijke Agenda.

De site heeft ook een nieuwsrubriek die wij zelf verzorgen met berichten die ons interessant lijken voor het publiek dat onze website bezoekt.

Handig is het Prikbord rechts bovenin. Dit is een landelijke, interactieve rubriek van vraag en aanbod, een soort antroposofische marktplaats.

Contact:

Thea van Veen
webmaster Spectrum Antroposofie Rotterdam

print deze pagina...