Over deze website

Deze website geeft in de Agenda een actueel overzicht van wat er in in de regio Rotterdam op antroposofisch gebied wordt georganiseerd aan lezingen, workshops, studiedagen, seminars, lente- en herfstmarkten, enzovoorts.

Het begrip regio is ruim opgevat: ook activiteiten in Delft, Dordrecht, Zoetermeer en deels Den Haag zijn in de agenda te vinden.

Een agendabericht aanmelden? Zie de knop rechts bovenin. De Agenda is verbonden met de landelijke website Antrovista. Een bericht aangemeld voor de regio Rotterdam verschijnt ook in de landelijke Agenda.

Regelmatig verschijnt er een nieuwsbrief over activiteiten in de regio en wijde omstreken. In de rubriek Nieuwsbrief kunt u de verschenen edities bekijken en u aanmelden.

Aardig is het Prikbord rechts bovenin. Dit is een landelijke, interactieve rubriek van vraag en aanbod, een soort antroposofische marktplaats.

Contact:

Geschiedenis
Deze website, voluit Spectrum Antroposofie Rotterdam, kwam in 2009 tot stand als resultaat van een initiatief van enkele leden van de Rotterdamse ledengroep van de Antroposofische Vereniging.
Van 2003-2010 verscheen er jaarlijks een brochure in A5-formaat met dezelfde naam met vermeldingen van personen en instellingen in de antroposofische werkgebieden in de regio Rotterdam..
In 2009 was de tijd rijp om de brochure in digitale vorm in de wereld te zetten in de vorm van een website.
In oktober 2019 verscheen de eerste Nieuwsbrief.

print deze pagina...