Kinderopvang 

De Toverfluit (Buitenschoolse opvang)

Buitenschoolse opvang De Toverfluit
Vredehofweg 30
T: 010 - 212 20 33

BSO De Toverfluit biedt een veilige, huiselijke omgeving waar uw kind een plek heeft waar het zijn verhaal kan vertellen, tot rust kan komen, kan spelen en eventueel huiswerk kan maken. Er wordt veel én elke dag buitengespeeld. Ook op de woensdagen en in vakanties organiseren we leuke (buiten)activiteiten.

Wij werken vanuit het antroposofisch mensbeeld. De pedagogisch medewerkers streven ernaar een sfeer van huiselijkheid en vertrouwdheid te creëren. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Ons speelgoed is van hout, textiel of andere natuurlijke materialen. Het eten is biologisch.

Vrije School Vredehof
De Vrije School Vredehof heeft ook een antroposofische grondslag. BSO De Toverfluit is daarom een logisch vervolg in de opvang van uw kind. De BSO bevindt zich naast de school. Makkelijk en vertrouwd dus.

Montessorischool Kralingen
We halen ook kinderen op van de Montessorischool Kralingen. De Montessorischool is gevestigd aan de overkant van de straat van onze BSO. Hoewel er in de visie van Maria Montessori en Rudolf Steiner wel enige verschillen zijn, gaan wij vooral uit van wat we gemeenschappelijk hebben: de zorg om en voor uw kind.

Voor meer informatie: https://www.kov-bijdehand.nl/locaties/buitenschoolse-opvang/319-de-toverfluit

print deze pagina...