Gezondheidszorg 

Therapeuticum Helianth

Aan het antroposofische Gezondheidscentrum Helianth zijn meerdere huisartsen verbonden.
Antroposofisch huisarts zijn: Thomas Garbe, Johanna Priester en Marga van den Eijnden. Therapiemogelijkheden zijn o.a. fysiotherapie, ritmische massage, kunstzinnige therapie (beeldend en euritmie) en muziektherapie. Daarnaast is er een consultatiebureau voor zuigelingen, peuters en kleuters.

Thomas Garbe, Johanna Priester en Henk Cramer (fysiotherapeut) zijn te horen in De Therapeut Podcast, waarin gesprekken gevoerd worden over therapieen, de zorg en met name de antroposofische zorg. De podcast is te beluisteren met deze link of via Spotify en Apple podcasts.

Adres: Blondeelstraat 15, 3067 VA Rotterdam,
T: 010 – 420 17 01. Huisartsen
T: 010 – 420 55 80. Fysiotherapie

W: www.helianth.nl

Patiëntenvereniging Antroposana afdeling Rotterdam.
Antroposana is de landelijke patiëntenvereniging die zich inzet voor de belangen van degenen die gebruik wensen te maken van antroposofische gezondheidszorg. Leden ontvangen vier maal per jaar het full-colour tijdschrift STROOM. De afdeling Rotterdam geeft vorm aan haar activiteiten vanuit het Gezondheidscentrum Helianth. Zij maken o.a. een nieuwsbrief en organiseren lezingen.
Voor verdere informatie, zie de website van de patientenvereniging.

Uitleenbibliotheek
Patientenvereniging Helianth beschikt in de wachtruimte over een kleine boekencollectie van ca. 400 titels. Deze boeken kunnen worden uitgeleend. Voor meer informatie, zie de website van de bibliotheek.

Lid worden! Ga naar www.antroposana.nl Op de Homepage vindt u rechtsonder een link naar het aanmeldingsformulier.

Gratis folders bij Antroposana
Op de website van Antroposana zijn onder het item Informatie en Tijdschrift kosteloos folders aan te vragen over de volgende onderwerpen:
- Antroposofische geneeskunde
- Antroposofische geneesmiddelen
- Allergie
- Angst
- Astma
- Depressie
- Koorts
- Maag- en darmklachten
- Slapen
- Spanning en stress
- Vaccineren, moet dat?

print deze pagina...