Nieuwsbrief no 16 AntroposofieRotterdam

Mailing Antroposofie Rotterdam, verzonden op 9 september 2021

Het ritselt overal van de toekomstimpulsen.

Daarom nu al een nieuw bericht, met allereerst info over het Symposium DE TOEKOMST VAN DE VRIJHEID, 'wat jongeren bezig en gaande houdt', op zondag 19 september in het Rudolf Steiner College, georganiseerd door het Studiecentrum Antroposofie Rotterdam.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Iedereen is welkom: jongeren - oudere jongeren - jongere ouderen. Age is just a number! Er is een afwisselend dagprogramma met speelse elementen, sprekers en workshops. Betalen gaat met een 'tikkie', idee van de jongeren met wie dit symposium is georganiseerd. Klik hier voor hun flyer.

Klik hier voor het programma met het overzicht van sprekers en workshopleiders.

Aanmelden: klik op www.linktr.ee/detoekomstvandevrijheid

Zeg of mail het voort, please.


Internationale virtuele campus voor de opleiding van Waldorf-leraren

Wereldwijd groeien de Waldorfscholen, in Nederland meestal 'vrijescholen' genoemd.Er komt een serie on-line lezingen in het Engels en wellicht meerdere talen, die wordt aangeboden door Waldorf-instituten verspreid over de wereld.

Klik hier voor de link


Toekomstzaaien in oktoberweekeinden Initiatief van deBD-Vereniging, Stichting Demeter, BD-Grondbeheer en Stichting Zaadgoed

n de weekenden van oktober kun je weer Toekomst Zaaien bij biodynamische boerderijen in Nederland en Vlaanderen. Iedereen, jong en oud, kan meedoen met het inzaaien van een akker met wintergraan. De boeren zullen vertellen over hun biodynamische bedrijf en hoe zij zich inzetten voor biodiversiteit.

Klik op toekomstzaaien.nl


Tegenwind TV Er komt een serie interviews met gerenommeerde wetenschappers die een andere kijk op de huidige crisis hebben en dit helder, onderbouwd en betrokken naar voren brengen. De eerste aflevering is met Sam Brokken, Lector gezondheidswetenschappen in België. Misschien wel de moeite waard om te bekijken en te beluisteren.

Klik hier voor de link.

Met hartelijke groet, Thea van Veen


• www.antroposofierotterdam.nl